K&L marktplaats

Kwiek en Lenig turnpak in maat 10.  Het is niet eens te zien dat die gebruikt is. 

Over de prijs kunnen we overleggen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646023261.

Een mooie warme lentedag: op naar Winterswijk voor de districtsfinale 4e divisie. Lianne, Mandy, Andra en Milou gaan vandaag de strijd aan met turnsters uit Gelderland en Overijssel voor de titel districtskampioen.

Lees meer: Districtsfinale 4e divisie

3x goud en 3x zilver!

Eindelijk: nadat alle onze andere turnsters al verschillende wedstrijden hadden geturnd was het nu tijd voor de eerste Regiowedstrijd voor onze jongste turnsters:de pre en pre pre instappers.
Voor een aantal is dit hun allereerste wedstrijd op regionaal niveau. Er is heel hard getraind de afgelopen periode, dus vol goede moed en met heel veel zin gingen we richting Rijssen.

Lees meer: Topturndag Rijssen 14 april  pre en pre pre instap

Tickets districtsfinale voor Lianne, Mandy, Andra en Milou

De instappers Celina en Lianne startten hun finale op vloer, we hadden flink getraind op de gesloten overslag en afwerking van de oefening, dus benieuwd hoe het zou gaan. Celina turnde een nette, strakke oefening, overslag was oké, ook de draaitjes de goede kant op.Keurig!

Lees meer: Finale 4e divisie 24 maart 2018

Ticket ½ finale Lynn!

Op zondag 11 maart stond Lynn namens K&L aan de start op de ¼ finale in Roden, in de categorie Pupil 1 N2. Gezien het niveau van dit deelnemersveld zou het een lastige opgave worden om zich staande te houden, maar niets is onmogelijk!

Lees meer: ¼ finale 2e divisie Roden