K&L marktplaats

Turnpakje te koop!

Maat 8 (122/128)

Zgan

Telefoonnummer:0646312474 

(D. Hoekstra) (Berkum)

Succesvolle start nieuw turnseizoen!
Brons voor Noëlla Bloem!

Op zaterdag 18 november mochten de turnsters in de 3e divisie het nieuwe seizoen aftrappen met hun 1e plaatsingswedstrijd in Hengelo. Veel aanpassingen in de oefenstof en erg vroeg in het seizoen, spannend waar ze zouden staan.

Lees meer: 1e PW 3e divisie 2017

De  foto's van de K&L turnproeven, gehouden op 24 juni 2017, staan op deze site.

Voor een directe link klik hier.

Voor de uitslagen van de dames klik hier (pdf).

Voor de uitslagen van de heren klik hier pdf).

5 turnsters van K&L hadden zich geplaatst voor deze eindfinale op 20 mei in Doetinchem, een hele knappe prestatie!
 
Vera mocht het spits afbijten bij de instappers D1. Wat een sterk deelnemersveld was dit! Vera begon op sprong en heeft hard gewerkt om te kunnen vliegen in haar overslag tot ruglig. 

Lees meer: Districtsfinale 4e divisie

13 Mei organiseerde K&L in samenwerking met de KNGU de regiowedstrijd voor de jongste turnsters in Overijssel in Zwolle. Ongeveer 200 turnsters geboren in 2009 en 2010 deden hun uiterste best hun mooiste oefening te laten zien.
Voor de turnsters van K&L was dit allemaal de eerste regiowedstrijd.
De wedstrijd verliep prima qua organisatie, mede dankzij de vele vrijwilligers deze dag!

Lees meer: Regiowedstrijd pre-(pre-)instap 2017

Zaterdag 13 mei 2017 organiseerde Kwiek en Lenig Zwolle ism de KNGU de Overijsselse kampioenschappen voor de jongste turnsters uit Overijssel. De wedstrijd vond plaats in de sportzaal van de Calo, Hogeschool Windesheim, Campus 2-6 Zwolle. 
Er hebben zo'n 195 turnsters meegedaan, waaronder 10 van Kwiek en Lenig zelf. Voor veel van deze meisjes, geboren in 2009 en 2010, is dit de eerste officiële turnwedstrijd. Spannend dus!
Mede dankzij sponsoren Jumbo Petuniaplein, Rebound Zwolle en Nationaal Park de Hoge Veluwe was het een prachtige turndag in Zwolle.
 
Gedurende de dag was ook een verslaggever van de Stentor aanwezig die een artikel op de site van de Stentor, alsmede een artikel in de krant van maandag 15 mei verzorgt.