K&L marktplaats

Aangeboden: turnpakje Agiva, maat 8. €30 euro.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De damesselectie van Kwiek en Lenig heeft op dit moment een groep van 11 meisjes in de categorie pré-instap (7 jaar) en pré-pré-instap (6 jaar), die twee keer in de week trainen en nog niet oud genoeg zijn om deel te nemen aan echte KNGU-wedstrijden. Zij hebben vanaf eind augustus al hard getraind en ze worden elke week een beetje sterker en leniger waardoor ze ook al nieuwe elementen leren!


Om toch een beetje te proeven aan het turnen van een wedstrijd was het zaterdag 29 oktober tijd voor de eerste onderlinge wedstrijd van deze meiden. Op alle vier de toestellen lieten ze in een oefening zien wat ze allemaal al hebben geleerd de laatste tijd. Het publiek was in grote getale meegekomen en zij waren onder de indruk van wat deze jonge meisjes al in korte tijd hadden geleerd, het applaus was dan ook groot na elke oefening!
Het is best spannend om in je eentje te turnen wanneer er een echt jurylid toekijkt en veel mensen op de tribune kijken. Je moet dan ook nog proberen te onthouden wat je allemaal moet doen en dat op je allerstrakst! Maar dat ging bij iedereen super! Naast mooie oefeningen was er ook, net als in de trainingen, veel plezier tussendoor. De trainsters zijn ontzettend trots op deze jonge meiden en met deze mooie ervaring kunnen ze weer een stapje verder!