Kwiek en Lenig op Facebook!

 

K&L marktplaats

Turnpakje met broekje van Kwiek en lenig, maat 10. Ziet er nog als nieuw uit. Prijs 50 euro.

Irene Messelink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zilver en brons bij de Instap N2!
Op zaterdag 3 december mochten de turnsters in de 2e divisie ook beginnen aan hun wedstrijdseizoen in Hardenberg. Twee turnsters heeft K&L op dit niveau in de categorie Instap N2, het een na hoogste niveau dat er is in hun leeftijdsklasse. Een hele uitdaging voor ons kleine Zwolse clubje, want het aantal trainingsuren dat deze meisjes maken is voor dit niveau erg weinig, en ook beschikt onze club niet over een turnhal waardoor je toch trainingssituaties mist. Dat dit uiteindelijk resulteerde in tweemaal eremetaal is een geweldige prestatie!

Lees meer: 1e PW 2e divisie 2016

Zilver voor Sari!
Op zaterdag 26 november was het al weer tijd voor de eerste plaatsingswedstrijd van de 3e divisie, in Nieuwleusen. Voor K&L in totaal 8 deelnemers deze dag in verschillende leeftijden. Er kwam zelfs een mooie zilveren medaille mee terug naar Zwolle, en tweemaal een plek nét naast het podium!

Lees meer: 1e PW 3e divisie 2016

Goud voor het team supplement E!

Het wedstrijdseizoen voor het damesturnen is weer gestart! Een aantal teams, 18 turnsters in totaal, heeft deelgenomen aan de teamwedstrijden in zowel het district als op landelijk niveau. Een mooi meetmoment zo vroeg in het seizoen om te kijken waar je staat en waar er nog aan gewerkt kan worden. Daarnaast is een teamwedstrijd ontzettend leuk omdat je het echt nog meer dan normaal samen doet.

Lees meer: Teamwedstrijden Waspik en Doetinchem

De damesselectie van Kwiek en Lenig heeft op dit moment een groep van 11 meisjes in de categorie pré-instap (7 jaar) en pré-pré-instap (6 jaar), die twee keer in de week trainen en nog niet oud genoeg zijn om deel te nemen aan echte KNGU-wedstrijden. Zij hebben vanaf eind augustus al hard getraind en ze worden elke week een beetje sterker en leniger waardoor ze ook al nieuwe elementen leren!

Lees meer: Jonge turnsters maken kennis met wedstrijdturnen