Kwiek en Lenig op Facebook!

 

K&L marktplaats

Turnpakje met broekje van Kwiek en lenig, maat 10. Ziet er nog als nieuw uit. Prijs 50 euro.

Irene Messelink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Hier vindt u de uitslagen van de springproeven, gehouden op zaterdag 12 december 2015 in de Calo, Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Bekijk ook de foto-impressie op deze site!

Zondagmorgen 29 november, heel vroeg in de morgen vertrokken Thera, ouders en trainster naar Winterswijk voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Spannend want sinds dit seizoen traint Thera ook bij TON Almelo in de talentenselectie, en dat betekent dat zij zal uitkomen in de categorie Instap N1 dit seizoen, het hoogste niveau in deze leeftijdsklasse.

Lees meer: Districtswedstrijd N1 Winterswijk

Op zaterdag 14 november stond alweer de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma voor de turnsters in de 3e divisie. Erg vroeg al, en een aantal is ook nog een divisie gepromoveerd, dus het doel lag vooral op een leuke wedstrijd ervan maken en laten zien wat er op dit moment in zit.

Lees meer: 1e PW 3e divisie 2015/2016

Op zondag 4 oktober vond in de turnhal in Varsseveld de eerste training plaats van de districtsselectie Oost Nederland in het damesturnen. Deze selectie bestaat uit turnsters met geboortejaren 2006, 2007 en 2008 die na aanleiding van een instroomtest, waarbij fysieke, technische en coördinatieve capaciteiten worden getest, behoren tot de best scorende turnsters.

Lees meer: K&L turnsters in districtsselectie Oost Nederland

Zaterdag 20 juni vonden de 11e Zwolse Turnkampioenschappen plaats in Sporthal Zwolle Zuid. Het publiek dat in grote getale aanwezig was, zag hoe de ruim 325 turners en turnsters van de Zwolse verenigingen Avanti, Sparta, Hercules en Kwiek en Lenig tegen elkaar streden om de prijzen.

Het was een lange maar zeer geslaagde turndag in Zwolle.  Voor de uitslag klik hier.