K&L marktplaats

Aangeboden: turnpakje Agiva, maat 8. €30 euro.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 4 december vond het sinterklaastoernooi plaats in de calo, waar het vooral ging om de gezelligheid van een gezamenlijke activiteit zo rond de feestdagen.

De vier teams, samengesteld uit turnsters van alle leeftijden, waren genoemd: De flickflackpieten, De saltopieten, De overslagpieten en De handstandpieten.

Onder toeziend oog van het publiek dat de tribune goed vulde, werden voor de pauze de brug/rek en sprong geturnd. De juryleden zagen de verschillende sprongen voorbijkomen op zowel pegasus als kast als verhoogd vlak en voor het eerst rekoefeningen van de instappers.

Vlak voor de pauze werd iedereen verrast met de binnenkomst van twee Zwarte Pieten die wel eens wilden zien wat deze dames allemaal konden. Er werd voorgedaan en zelf ook geoefend door Zwarte Piet (een prachtige spagaat werd door Piet getoond). Na de pauze met een kopje koffie voor het publiek,werd er geturnd op balk en vloer en wederom werden er mooie oefeningen, veelal op muziek, geturnd.

De Spagaatpiet

Na alle oefeningen geturn te hebben werden de punten opgeteld en vond de prijsuitreiking plaats. De winnaars zijn  De handstandpieten geworden, met als tweede De flickflackpieten, derde werden de overslagpieten en op een mooie 4e plaats de saltopieten.

Iedere deelneemster kreeg een leuke medaille en een mooi diploma.

Het was een leuk en vooral heel gezellig toernooi dat we volgend jaar vast en zeker zullen herhalen.