K&L marktplaats

Aangeboden: turnpakje Agiva, maat 8. €30 euro.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1e PW 3e divisie in Almelo

Zaterdag 15 november was de eerste wedstrijd van het seizoen voor Maren, Milou en Chantal. De turnsters hebben drie plaatsingswedstrijden, waarvan de twee besten tellen.

Maren mocht bij de junioren (niveau D) het spits afbijten. 

Haar eerste onderdeel was vloer, met een aantal nieuwe elementen als salto uitstap-arabier-flickfklack en een dubbele pirouette had ze een mooie score van 11.250.

Vervolgens naar sprong, nadat ze tijdens de eerste sprong viel, hervatte ze zich erg goed en zetten ze een nette tweede half in-half uit neer. Score 11.700. Daarna kwam brug. Ze zette een strakke oefening neer zonder stopjes, maar door een nieuwe regeling waarin te weinig elementen nu extra zwaar beoordeeld werd kreeg ze een score van 7.100 waardoor ze 4 hele punten miste door deze eis.

Als laatste mocht Maren naar het zenuwslopende onderdeel de balk. Ze zette een strakke oefening neer waarmee ze 11de werd met een score van 10.750.
Maren werd 24ste. Super gedaan Maren!

In de middagwedstrijd mochten Milou en Chantal (niveau C) aan hun eerste wedstrijd van het seizoen beginnen. Net als Maren begonnen ook Milou en Chantal op de vloer.

Beide turnsters hadden een mooie strakke oefening met een prachtige choreografie die zelf bedacht hebben. Met een score van 11.200 (Milou) en 11.800 (Chantal) begonnen ze de wedstrijd goed. 

Daarna vervolgden we naar sprong. Chantal deed voor het eerst half in-heel uit. De heel uit was goed doorgedraaid, maar ze zette nog wel een aantal grote stappen naar achteren om tot stilstand te komen. Score (12.000) Milou had een keurige sprong met een score van 11.600.

Op brug zette ze beide een mooie oefening neer, waar ze de laatste maanden hard voor getraind hebben. Dit had dan ook een mooi resultaat met als hoogtepunt dat Milou de derde score had van deze wedstrijd. Score 11.100. Chantal had een 10.450.

Als laatste gingen we naar de balk. Een mooie elegante oefening, maar helaas vielen ze beiden van de balk. Met een score van 9.700 voor Chantal en een 10.000 voor Milou.

Milou eindigde gedeeld 16de met 43.900 en Chantal 15de met 0.05 meer, 43.950. Super meiden!

Alle drie mogen terugkijken op een goede eerste wedstrijd. Op naar de volgende die 13 december zal plaatsvinden.

Goed gedaan meiden!!