Kwiek en Lenig op Facebook!

 

K&L marktplaats

Te koop: jongens turnpakje Kwiek en Lenig met wedstrijdbroek + train turnpakje. Maat 140/146. Prijs: € 20,- totaal

Voor belangstelling bel gerust 06-51411491

(klik op foto voor vergroting)

2e plaatsingswedstrijd 3e divisie te Hengelo
Zilver voor Maren!

Tijd voor de 2e wedstrijd van het seizoen voor de 3e divisieturnsters. K&L doet in deze divisie mee in de categorieen junior & senior, niveau D en C.
Het niveau lag zichtbaar hoger dan de vorige wedstrijd, dat werd meteen duidelijk!

Lees meer: 2e PW 3e divisie Hengelo

1e PW 2e divisie Winterwijk

Zaterdag 6 december werd er voor het eerst door turnsters van Kwiek & Lenig deelgenomen in de 2e divisie. Twee instappers zouden uitkomen in de categorie Instap Nationaal 2, het op een-na-hoogste niveau. Heel spannend om te zien waar deze meiden zouden staan, aangezien zij maar heel weinig uren trainen ten opzichte van de meeste turnsters in deze divisie en ook niet beschikken over een vierkante vloer. Met wat spanning en nog wat kleine onzekerheden keerden de meiden terug naar Zwolle knap als 6e en 13e van district Oost!

Lees meer: 1e PW 2e divisie Winterswijk

Donderdag 4 december vond het sinterklaastoernooi plaats in de calo, waar het vooral ging om de gezelligheid van een gezamenlijke activiteit zo rond de feestdagen.

De vier teams, samengesteld uit turnsters van alle leeftijden, waren genoemd: De flickflackpieten, De saltopieten, De overslagpieten en De handstandpieten.

Lees meer: Sinterklaastoernooi damesselectie

1e PW 3e divisie in Almelo

Zaterdag 15 november was de eerste wedstrijd van het seizoen voor Maren, Milou en Chantal. De turnsters hebben drie plaatsingswedstrijden, waarvan de twee besten tellen.

Maren mocht bij de junioren (niveau D) het spits afbijten. 

Lees meer: 1e plaatsingswedstrijd 3e divisie

Clubteams 2014 District Oost
2x teamzilver voor K&L!

De eerste wedstrijd van het seizoen zit er alweer op voor een deel van de selectie turnen dames. Voor de 4e divisieturnsters vonden op zaterdag 8 november de clubteamwedstrijden plaats in Winterswijk. Niet naast de deur, maar zeker een wedstrijd die de moeite waard is omdat er in teamverband wordt geturnd in plaats van individueel. En met succes! 2x zilver en 2x een 5e plaats, een mooi resultaat zo vroeg in het seizoen!

Lees meer: Clubteams 2014 District Oost