K&L marktplaats

Aangeboden: turnpakje Agiva, maat 8. €30 euro.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Instap & pupillen 1 pakken brons!
 
Na de pré-instappers hebben nu ook in de instap t/m jeugd 1 hun eerste wedstrijd van het seizoen geturnd. Zaterdag 9 november turnden zij in teamverband in Winterswijk tegen andere teams uit regio Oost. Alle meiden komen uit in niveau D1, het hoogste districtsniveau. 
 
Door de nieuwe oefenstof duurde het jureren langer dan gepland. De wedstrijden liepen allemaal ontzettend uit waardoor de meiden uren hebben moeten wachten tot ze eindelijk aan de beurt waren. Een wedstrijd turnen op een tijdstip dat je normaal al (bijna) hoort te slapen is toch wel heel vermoeiend, zeker na zo lang wachten.
Toch lieten de turnsters zich niet gek maken! Beide teams zetten hun beste beentje voor en lieten zien waar de ze laatste tijd zo hard op hebben getraind.
Team 1 bestond uit turnsters geboren in 2004 en 2005. Instapper Jennifer haalde voor het eerst de salto tot stand op sprong. Pupillen 1 Ruth, Lynn, Sari en Demi lieten veel vooruitgang zien ten opzichte van vorig seizoen. Ruth liet vooral op brug weer mooie ruime zwaaien zien en Lynn toonde op balk de jury dat zij de choreografie heel precies kent. Sari liet een hoge moeilijkheid zien op balk zo vroeg in het seizoen en turnde technisch erg goed op dit toestel. Demi sloot de wedstrijd mooi af met een maximale D-score van 6.7 op vloer, iets waar het publiek zichtbaar van genoot.
Team 2 bestond uit turnsters geboren in 2002 en 2003. Op sprong waren het pupillen 2 Lieke en Cecile die de jury lieten zien dat ze op dit toestel hun sprong beheersen. De 3e pupil 2 turnster Michelle werd beloond met een mooi vloercijfer na een beheerste uitvoering. Jeugd1 turnster Mandy turnde erg constant met vooral een mooie uitstraling op de nieuwe choreografie. Sanne en Anniek, ook Jeugd1, maakten het team compleet en lieten op brug en vloer zien goed op weg te zijn voor het nieuwe seizoen.
 
Uiteindelijk is team 1 ontzettend knap 3e geworden en vol trots mochten zij hun medailles en mooie bronzen beker mee naar huis nemen!! Team 2 werd 13e deze wedstrijd. 
 
Clubteam regio Oost