Kwiek en Lenig op Facebook!

 

K&L marktplaats

Turnpakje met broekje van Kwiek en lenig, maat 10. Ziet er nog als nieuw uit. Prijs 50 euro.

Irene Messelink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zaterdag 21 december 2013 was het weer zo ver: de jaarlijkse springproeven van Zgv Kwiek en Lenig werden gehouden in de "aquariumzaal" van de CALO.

Lees meer: Springproeven 2013

Op zaterdag 14 december was het tijd voor de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen voor de selectie turnen dames in de 3e divisie. Deze vond plaats in de mooie ruime topsporthal de "IISPA" in Almelo.

Lees meer: 1e plaatsingswedstrijd 3e divisie Overijssel

Na het succes van vorig jaar besloot de selectie dit jaar weer een leuke gezamenlijke activiteit te organiseren zo rondom de feestdagen. Op zaterdag 7 december werd er in teams een toernooitje geturnd als voorbereiding op de wedstrijden van dit seizoen. Een mooie testwedstrijd waar vooral werd gelet op houding en uitstraling en met een ontspannen sfeer. Zelfs de allerjongste selectieturnstertjes van 5 en 6 jaar deden deze keer mee!

Lees meer: Onderling kersttoernooi selectie

Op maandag 2 december was het tijd voor pietengym in de Octopus. Juf Merel zou een leuke pietengym voorbereiden samen met haar klasgenoot Meester Kay. Tot onze grote verbazing hebben zij ook kunnen regelen dat Zwarte Piet langskwam! Met een volle zaal 

Lees meer: Pietengym in de Octopus

Instap & pupillen 1 pakken brons!
 
Na de pré-instappers hebben nu ook in de instap t/m jeugd 1 hun eerste wedstrijd van het seizoen geturnd. Zaterdag 9 november turnden zij in teamverband in Winterswijk tegen andere teams uit regio Oost. Alle meiden komen uit in niveau D1, het hoogste districtsniveau. 

Lees meer: Clubteam regio Oost 09-11-2013