Kwiek en Lenig op Facebook!

 

K&L marktplaats

Turnpakje met broekje van Kwiek en lenig, maat 10. Ziet er nog als nieuw uit. Prijs 50 euro.

Irene Messelink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Grote Club Actie 2012

 
Kwiek en Lenig heeft ook dit jaar weer meegedaan aan de Grote club Actie. Twee ouders (Gerhard en Arjan) hebben het voortouw genomen en hebben deze actie dit jaar getrokken.
 
Naast de verkoop met automatische machtiging

Lees meer: Grote Club Actie 2012

Springproeven 2012

 
Zaterdag 15 december 2012 was het weer zo ver; de jaarlijkse springproeven van Zgv Kwiek en Lenig werden gehouden in de "aquariumzaal" van de CALO.
 
De sfeer werd er meteen goed ingebracht door demonstraties van de dancegroepen voorafgaande aan de wedstrijd. Daarna maakten 65 turners en turnsters er een spannende maar vooral gezellige wedstrijd van.

Lees meer: Springproeven 2012 (veel foto's!)

1e PW 3e divisie

 

 
 
 
Op zaterdag 8 december was het zover, de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen werd gehouden in de IISPA topsporthal in Almelo. Voor het eerst dat Kwiek en Lenig alleen nog maar in de 3e en 4e divisie uitkomt (en helemaal niet meer in de 5e divisie).
 
 
Het was nog even spannend of de meiden in hun nieuwe wedstrijdpakjes zouden kunnen verschijnen. Het leek er niet meer op totdat ze vrijdagavond toch nog binnen kwamen! En ze staan prachtig!!
 
 

Lees meer: 1e PW 3e divisie

Sinterklaastoernooi 29-11-‘12
 
 
 

De meiden van de selectie zijn alweer 3,5 maand aan het trainen in het nieuwe seizoen.

Voor het eerst komen alle turnsters uit in de 3e en 4e divisie. Toch een hele prestatie voor een club die relatief weinig trainingsuren maakt en vorige seizoenen nog met een groot aantal turnsters in de 5e divisie uitkwam.

Lees meer: Sinterklaastoernooi 29-11-‘12

Afscheid juf Godelieve

Helaas heeft Godelieve Huisstede om o.a. gezondheidsredenen moeten besluiten te stoppen met het geven van de gymlessen aan deze groepen. Op 27 november 2012

Lees meer: Afscheid juf Godelieve