K&L marktplaats

Het pakje (turnpakje + broekje) is 1 seizoen gedragen en ziet er nog heel goed uit.

Maat 8

Nieuwprijs was samen 90 euro dus ik zou er graag 45 euro voor willen.

 

Corlien van der Meulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Springproeven weer groot succes

De vereniging hield zaterdag 20 december 2008 weer de jaarlijkse springproeven in de Calo-hal.

Na enige startproblemen met de muziek deden zo'n 120 turnsters en turners in de verschillende niveau’s hun oefeningen op vijf toestellen: Vloer/lange mat, minitramp, kastlengte-minitramp, kastbreedte/pegasus-minitramp en kastbreedte/pegasus-plank. Dit keer deed de selectie mee op 2 toestellen (kastbreedte/pegasus-plank en vloer) om in de training meer tijd te kunnen besteden aan het oefenen voor de regionale wedstrijden waar alleen deze twee toestellen gelijk zijn aan onze springproeven. Zo deed ook de speciale springgroep geen vloeroefening omdat dat onderdeel niet op de springwedstrijden voorkomt.
Na de ochtend- en middagwedstrijd waren er voor het talrijke publiek en deelnemers mixdancedemonstraties van 4 eigen groepen uit Zwolle-Zuid o.l.v. Anne-Marie Schurink en Annemarije Mulder. Ook gaf de turnselectie als groep een demonstratie op de vloer. In afwachting van de uitslagen van de ochtendwedstrijd gaven leiders, leidsters en jurylid Marleen Schoemaker een demonstratie op de tumblingbaan. Zeer veel aandacht kreeg Hanka Venselaar uit Nijmegen met haar 2 tissue-act demonstraties (eigen choreografie).
foto's springproeven 20 december 2008De foto's van deze dag, ook dit keer weer gemaakt door een actieve ouder, Bert Ridder, vind je hier.
De dagprijzen waren dit keer voor Diana Jansen van de recreatie en Sidni de Ruiter van de selectie. Alle deelnemers en prijswinnaars gefeliciteerd! Iedereen kreeg weer een herinneringsvaantje en in de eerstvolgende gymles deelt de leiding een certificaat van deelname met de behaalde cijfers en behaalde plaats uit.