K&L marktplaats

Het pakje (turnpakje + broekje) is 1 seizoen gedragen en ziet er nog heel goed uit.

Maat 8

Nieuwprijs was samen 90 euro dus ik zou er graag 45 euro voor willen.

 

Corlien van der Meulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Turnproeven weer succesvol

Op zaterdag 12 april 2008 was het weer de dag voor de onderlinge wedstrijd van de vereniging. Zoals elk voorjaar ging het deze keer om de turnproeven.

Zo'n 110 leden streden in de verschillende NTS-niveau's voor de medailles en de twee dagprijzen (SNS Regio Bank bokaal) voor de beste prestatie. Na afloop van de wedstrijd, voor de uitslag bekend was, waren er weer demonstraties. Dit keer van de leiding op minitramp en dikke mat, een prachtige demo van Hanka Venselaar op balk en brug met muziek (eigen choreografie) en van de dancegroepen onder leiding van Annemarie Schurink. De foto's van de wedstrijd en demonstraties vind je hier. De dagprijzen waren dit keer voor Mandy Heemstra van de recreatie en Nienke Dijk van de selectie. Alle deelnemers en prijswinnaars gefeliciteerd! Iedereen kreeg weer een vaantje en in de eerstvolgende gymles het certificaat van deelname met de behaalde cijfers voor de uitgevoerde oefeningen. De uitslagen vind je hier.