Kwiek en Lenig nu ook op Facebook voor iedereen!!

K&L marktplaats

Kwiek en Lenig turnpak in maat 10.  Het is niet eens te zien dat die gebruikt is. 

Over de prijs kunnen we overleggen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646023261.

 

Onderlinge springwedstrijd

De vereniging heeft op 18 december weer haar onderlinge springwedstrijd gehouden in de BDG-sporthal te Zwolle Zuid. Met een groot aantal deelnemers (176) werd de dag om 9.25 uur geopend en begon de eerste wedstrijd.

Er moest een strak tijdschema worden aangehouden, aangezien de zaal om 15.00 uur weer beschikbaar moest zijn voor de volgende huurder. Dit leek lang te gaan lukken, maar helaas konden de dagprijzen niet meer worden uitgereikt wegens tijd- en ruimtegebrek. Daarom hier de volledige uitslagen en de vermelding van de bokaalwinnaars, beschikbaar gesteld door onze sponsor, Makelaarskantoor Boter, intermediair van de CVB-bank. Deze zijn gewonnen door: Sanne van Dam uit de recreatiegroep van Karin Bosch en Iris Pool uit de B-selectie van Daphne van Dijk en Martine Kolkman. Zij krijgen komende week de bokaal tijdens de les alsnog uitgereikt. In de telpauzes zijn door diverse groepen demonstraties gegeven, die erg bij het publiek in de smaak vielen.

Onderstaand enkele foto's van de dag.

Overzicht van de wedstrijd

Demonstratie Acrogym
 

Overleg aan de teltafel
 

'The Christmas ladies'
van de B-selectie

De prijswinnaars (foto Jan Drost)