Kwiek en Lenig nu ook op Facebook voor iedereen!!

K&L marktplaats

Kwiek en Lenig turnpak in maat 10.  Het is niet eens te zien dat die gebruikt is. 

Over de prijs kunnen we overleggen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646023261.


Onderlinge turnwedstrijd 2004

 

Op 3 april j.l. is de onderlinge turnwedstrijd van de vereniging weer gehouden in de grote zaal van de Calo. Zo'n 150 leden streden om de hoogste cijfers, gegeven door een vakkundige jury.

Verder werd er nog gestreden om de dagprijzen, twee bokalen beschikbaar gesteld door onze sponsor, de CVB-bank te Wijhe, die toekomt aan de hoogste dagscore onder de recreatieleden en de selectieleden. Dit jaar werden de bokalen gewonnen door Mahogany Ment en Hilde Althof, beiden van de selectie B en Timo Eijkelkamp van de recreatieleden. De volledige uitslagen vindt u hier.
Tussen de ochtend- en middagwedstrijd werd afscheid genomen van Saskia Deenen, leidster van de selectie A, die door privé-omstandigheden gedwongen was te stoppen. Wij bedanken haar voor haar inzet en wensen haar veel succes. Verder werden de prijswinnaars van de regionale wedstrijden in het zonnetje gezet.