Kwiek en Lenig nu ook op Facebook voor iedereen!!

K&L marktplaats

Kwiek en Lenig turnpak in maat 10.  Het is niet eens te zien dat die gebruikt is. 

Over de prijs kunnen we overleggen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646023261.

 

Dansmarathon

 

De vereniging heeft op 17 februari j.l., op initiatief en onder leiding van Anne Marie de Groot een dansmarathon gehouden. Van 16.00 tot 21.00 uur zijn Anne Marie en zo'n 60 leden en bestuursleden er helemaal voor gegaan.

Overal was aan gedacht (drinken, eten, scoretelling, muziek, enz.) en alles is uitstekend verlopen. Om 21.00 uur kon de stand worden opgemaakt en bleek er door de leden zo'n € 1.000,= opgehaald te zijn. Ook onze sponsor, de heer Piet Kuijer van de CVB-bank, bood een cheque van € 100,= aan en daarmee is de eindstand op ruim € 1.100,= gekomen!! Een geweldig resultaat!! Binnenkort wordt de nieuwe muziek-installatie (€ 800-900) gekocht en zo snel mogelijk na de voorjaarsvakantie in gebruik worden genomen. Het restant zal worden besteed aan kleinmateriaal (boa's, clownsneuzen, linten, e.d.) voor gebruik tijdens de lessen.

Onderstaand enkele foto's van het evenement.