Kwiek en Lenig op Facebook!

 

K&L marktplaats

We hebben een kwiek en lenig pakje in de aanbieding. Mijn dochter heeft deze maar kort gedragen, ziet er nog mooi uit.
Maat 10 staat in het label. Draagbaar van maat 122 tot zeker 134/ 140 omdat de stof mooi elastisch is.
We willen er graag 30 euro voor hebben voor de spaarpot van Anna.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (06-33131982 of 038-7074013)

(klik op foto voor vergroting)

Proeflessen kunt u aanvragen via info@kwiekenlenig.nl!

Aanmelden lidmaatschap

Door het invullen en versturen van onderstaand formulier kunt u uzelf of uw zoon/dochter aanmelden bij onze vereniging. Wij sturen u een bevestiging van ontvangst en zorgen voor verwerking van de gegevens in ons ledenbestand.
Indien u geen bevestiging in uw e-mail ontvangt, is uw aanmelding via deze site kennelijk niet correct verlopen. Gelieve het dan nogmaals te doen. Let daarbij vooral op het invullen van de verplichte velden en van de antispamcode onderaan het formulier.

Ondergetekende (aspirant-lid):

Voornaam
Voorletter(s)
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Vast nummer
Mobiel nummer

meldt zich aan bij de Zwolse gymnastiekvereniging 'Kwiek en Lenig'

Lesdag
In gymzaal
Tijd: (van - tot)


Door het versturen van dit formulier geeft bovenvermelde of bij minderjarigen, onderstaande ouder/verzorger, toestemming aan Zgv Kwiek en Lenig te Zwolle om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig deze opdrachten.

Als u het niet eens bent met een afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Volledig IBAN nummer
Naam rekeninghouder

Door het versturen van dit ingevulde formulier verklaar ik de gevraagde gegevens naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met het innen van de verschuldigde contributies door de vereniging.Controleer of u na het versturen een bevestiging hebt ontvangen. Vul ook onderstaande antispamcode in.

Code hier invullen
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com