K&L marktplaats

Aangeboden: turnpakje maat 122 / 128

Conditie: zo goed als nieuw: het is slechts een half jaar gebruikt en ziet er netjes uit. De kleuren zijn helder en de velours is nog als nieuw.

Prijs: €39,95 (Nieuwwaarde: €60)

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 25 november hadden Mees van Weeghel, Ivar Zomer en Harm ten Ham hun eerste wedstrijd van het seizoen in Nijverdal. Mees en Ivar gingen als eersten van start. 

Ze waren allebei een beetje zenuwachtig. Met goede moed begonnen ze met de sprong in de eerste ronde. Hierbij moest Ivar iets geholpen worden waardoor helaas de sprong niet werd geteld. Naarmate de wedstrijd verder ging werden ze steeds rustiger en deden ze het echt goed. Bij voltige is het best lastig om de goede volgorde te houden en wat je moet flanken, maar al met al hebben ze toch netjes geturnd. Uiteindelijk werd Mees 7e en Ivar 14e.

 
Voor Harm was het ook zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Hij had er zin in en begon op rek. Met inturnen zag je dat hij toch wel spanning had, maar hij deed toch netjes zijn oefening. Ringen ging echt boven verwachting goed want tijdens de training lukte zijn oefening niet altijd. Bij deze wedstrijd echter deed hij het echt top en netjes en kreeg hij een mooie 7e plaats in zijn eerste wedstrijd.
 
 
Zaterdag 16 december had Jayden Feijen in Winterswijk zijn eerste plaatsingswedstrijd. Hij  moest tegen 48 jongens turnen. Jayden begon wat gespannen op sprong, hij moest er even inkomen, maar deed het verder toch prima. Op ringen liet hij een supermooie en nette oefening zien, maar helaas viel hij bij de afsprong. Verder ging de wedstrijd super; hij heeft het netjes gedaan en is als 28e geeindigd.