Kwiek en Lenig op Facebook!

 

K&L marktplaats

Turnpakje met broekje van Kwiek en lenig, maat 10. Ziet er nog als nieuw uit. Prijs 50 euro.

Irene Messelink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Laatste regionale wedstrijd van het seizoen, altijd een leuke afsluiting, de meiden hadden er zin in!

Per toestel een nieuwe kans, dus mocht er iets mis gaan dan altijd een nieuwe kans op het volgende toestel.

In de laatste wedstrijd, op zondagavond, namen Milou, Andra, Mandy en Eva deel.

Voor Eva weer haar eerste wedstrijd na een langdurige blessure. Ruim een jaar heeft zij niks kunnen doen, dus ontzettend fijn dat ze er vandaag weer bij kon zijn!

Starten op vloer, qua choreografie zeker een sterk toestel van allemaal, maar de moeilijkheidsgraad van de acrobatische elementen moet nog iets omhoog. Toch  een mooie uitslag voor alle drie.  Milou eindigde op de 7e plaats, Andra op de 8e plaats en Mandy op 13e plaats.  Eva zou alleen deelnemen op brug, dus kwam deze ronde niet in actie.

Door naar sprong, niet het sterkste toestel van allen, maar toch probeerden ze het beste eruit te halen. 2 verschillende sprongen moesten ze laten zien.

Milou kwam uit op een gemiddelde score van 11.075 met een technisch goed uitgevoerde overslag in de 2e sprong. Haar 1e sprong (half in/half uit), verliep niet helemaal vlekkeloos, waardoor ze net niet in de prijzen viel, maar toch op een mooie 5e plaats eindigde.

Mandy sprong in de 1e sprong iets anders dan aangegeven, wat haar toch wat puntjes heeft gekost. Ze eindigde op een 13e, met vlak achter haar Andra op de  14e plek.

Dan de brug, een sterk toestel van eigenlijk alle 4 de meiden. Hier moest het gaan gebeuren.

Eva had er zin in, wekenlang alleen maar brug kunnen oefenen en eigenlijk pas in de laatste week haar ophurken en afsprong goed toe kunnen voegen.

Dit laatste was niet te merken, ze draaide een keurige oefening, was tevreden na afloop en kwam uit op een score van 11.000.

Mandy is aardig stabiel op dit toestel, helaas wel wat stopjes tussen de onderdelen, maar toch een mooie score ook van 11.000.

Andra had de jury vandaag niet helemaal mee, scoorde wat lager in de uitvoering , kwam uit op 10.750. Scores lagen dicht bij elkaar.

Voor Milou is dit het toestel waar ze haar zinnen op had gezet, hier moest op z’n minst een medaille uit gesleept worden en uiteraard het liefst een gouden. Ze heeft er super hard aan gewerkt het afgelopen seizoen en hoe mooi is het dan dat dit ook wordt beloond!

Met een prachtige score van 11.700 mocht zij de gouden medaille om haar nek hangen.

Eva en Mandy kwamen net naast het podium te staan, allebei op de 4e plek. Andra op de 10e, maar mag zeker tevreden zijn met de oefening die ze neer heeft gezet.

Tot slot de balk. Hierop wilde Mandy scoren, vaak zet ze een stabiele oefening neer. Dat deed ze ook nu, maar kwam toch net te kort om in de medailles te vallen.

Met een keurige 6e plaats sloot zij vandaag de wedstrijd af.

Andra, die nog wel eens wisselend wil presteren op dit toestel, zette vandaag juist een hele stabiele oefening neer! Stralend kwam ze van het toestel af.

Jammer dat de jury dit toch anders zag en zij op een keurige maar toch een beetje teleurstellende 8e plaats eindigde.

Milou kan ook een strakke oefening neer zetten, netheid/afwerking is zeker 1 van haar kwaliteiten. Bij de opsprong maakte ze een klein foutje en ook haar pirouette was niet optimaal waardoor ze net de bronzen medaille mis liep en op een 4e plaats eindigde.

Al met al een mooie afsluiting van het seizoen waar we met z’n allen van hebben genoten!