K&L marktplaats

Aangeboden: turnpakje maat 122 / 128

Conditie: zo goed als nieuw: het is slechts een half jaar gebruikt en ziet er netjes uit. De kleuren zijn helder en de velours is nog als nieuw.

Prijs: €39,95 (Nieuwwaarde: €60)

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ticket 1/4 finale NK voor Lynn!
Zaterdag 20 januari, de tweede plaatsingswedstrijd voor onze meiden in de tweede divisie. Een spannende wedstrijd want zowel Lynn en Romée hadden zich nog niet met zekerheid kunnen plaatsen voor de doorstroming naar de landelijke wedstrijden. 

De meiden begonnen op vloer waar ze beide straalden en een mooie oefening naar kunnen hebben geturnd! Op naar sprong. Ze turnden twee verschillende sprongen waarbij ze allebei bij de eerste sprong een hele nette sprong neerzette. Lynn steeg bij de tweede sprong boven haarzelf uit en Romée turnde heel knap door na een hapering in de aanloop. Bij brug hebben werd het spannender, zouden ze alletwee de losom reus halen? Zowel Lynn als Romée turnde ze door wat een hele mooie verbetering is ten opzichte van de vorige plaatsingswedstrijd. Ze mochten het afsluiten op balk. Romée moest helaas één keer de balk te vroeg verlaten, maar vocht daarna door tot het einde. Lynn turnde iets kleiner en wiebeliger dan we zijn gewend maar bleef er wel op staan. En daarmee plaatste Lynn zich, in een wedstrijd met hoog niveau, naar de landelijke kwartfinale. Helaas kwam Romée net tekort, maar ze heeft wel grote stappen laten zien na de vorige wedstrijd!